21.3.07

Liity kirkkoon!

Kappalainen Arto Antturi kirjoittaa blogissaan Ev. lut. kirkkohallitus etsii evankeliumia

Jos evankeliointi voidaan ymmärtää oikeana Jumalan ja ihmisen palveluna, siitä seuraa, että uskoontulo on sitä, että ihminen tulee tähän palvelua toteuttavaan yhteisöön.
Eli pysytään ja liitytään kirkkoon!

19.3.07

Vaalikuljetukset kadonneet

Vaalisunnuntaina olin mopoilemassa kunnolla kuuteen viikkoon. Torilla poikkesin vaalikahveille. Kari Salmi ja Mika Kari tarjoilivat tukijoukkueineen pientä purtavaa.

Vaalikuljetukset olivat puolueiden palvelua äänestäjilleen vielä 1999. Ehdokas Kari, Mika, ( toimialapäällikkö) kertoi niiden loppuneen kun kuljetuksesta oli tullut juoppotakseja.

Vahinko että tarpeellinen palvelu sai tälläisen lopun.

Markettiäänestys oli onnistunut ratkaisu. Kari kertoi että vihreiden tuella Lahdesssa kaupungin-hallitus päätti äänin 6 - 5 marketti äänestyksestä.

Kokoomuksen lahvila KORVA oli auki Lanun aukion keskustalossa (www.kokoomuskuuntelee.fi joka muuttuu uudelleenohjeuksessa nimeksi http://www.suomentoivo.fi/main.site?action=siteupdate/view&id=71

Demarien kahvi oli paremman makuista . vaikka tulos oli demareille kitkerä. Kokoomuksen vaalikampanja oli hyvä ja melkein tuotti suurimman puolueen paikan.

Ilolla tulee tervehtiä vanhojen konkareiden paluuta (Salolainen, Niinistö yms.)

Taitavan työn teki myös Timo Soini joka nosti perustuslaillisten kannatuksen (4,1 prosenttia äänistä ja viisi paikkaa).

Eduskuntavaalien äänestysvilkkaus laski edellistä vaaleista ja oli 67,8. Kiitos kuuluu myös vaalilautakuntien jäsenille.