1.8.09

:: Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet ::

:: Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet ::: "Parhaimmillaan harrastus johtaa siihen, että voi jakaa tuntojaan yhdessä musisoimalla. Musiikki on kansainvälinen kieli. Se on läsnä ilossa ja surussa. Musiikki lohduttaa ja parantaa."

Vain missionaarinen kirkko uudistuu

Vain missionaarinen kirkko uudistuu: "

Opettamisen aika on ohi

Lähetyksen kokonaisvaltaisuus merkitsee sitä, että evankeliumin julistamisen rinnalla on pidettävä huolta kärsivistä ja syrjäytyneistä.

.....

Tällaisena aikana lähetyksen vahvistaminen voi johtaa kirkon hengelliseen uudistumiseen. Jos kirkko on aidosti missionaarinen, se suuntaa huomion ja ponnistelut pois itsestään, ulospäin, maailmaan, joka ei vielä tai enää tunne Kristusta. Samalla kirkko muistaa ja tunnistaa oman perustehtävänsä. On tullut aika palata siihen. On tullut aika uudistaa kirkkoa. Vain perustehtävänsä ja oman olemuksensa sisäistävä kirkko on hengellisesti elävä kirkko.

Simo Peura
Kirjoittaja on Lapuan hiippakunnan piispa."

31.7.09

Joka viides autoilija maistissa Jyväskylässä - HS.fi - Kotimaa

Joka viides autoilija maistissa Jyväskylässä - HS.fi - Kotimaa: "

STT

Jyväskylä. Keski-Suomen poliisi on huolestunut rallikansan perjantaiaamuisen puhallutusratsian tuloksista. Hieman yli sadasta autoilijasta joka viides oli auton ratissa alkoholin vaikutuksen alaisena."

Luovan ajan lapset palaavat lavalle - HS.fi - Kulttuuri

Luovan ajan lapset palaavat lavalle - HS.fi - Kulttuuri: "'Laskemme neljään ja alamme soittaa: eihän tässä iässä tarvitse enää paljon selitellä. Ja virheet vain lisäävät jännitettä', sanoo kesäkuussa 70 vuotta täyttänyt Heikki Sarmanto."

30.7.09

Saksalaislehti: Rata-autoilun jumala on palannut - HS.fi - Urheilu

Saksalaislehti: Rata-autoilun jumala on palannut - HS.fi - Urheilu: "FORMULA 1

Windows 7 activation ... FAIL! | Hardware 2.0 | ZDNet.com

Windows 7 activation ... FAIL! | Hardware 2.0 | ZDNet.com: "Windows 7 akrivointi... Epäonnistui!"

Scotland Yard vie vessakäynnit tietokantaan / Työ ja Ura / Digitoday

Scotland Yard vie vessakäynnit tietokantaan / Työ ja Ura / Digitoday: "Scotland Yardin ohjauskeskuksen puhelinoperaattorit on määrätty merkkaamaan vessakäyntinsä koodilla kolme tietokantaan. Henkilökunta pitää tätä syvästi loukkaavana ja nöyryyttävänä."

Housuja pitänyt sudanilaisnainen tuomittiin raipaniskuihin - HS.fi - Ulkomaat

Housuja pitänyt sudanilaisnainen tuomittiin raipaniskuihin - HS.fi - Ulkomaat: "KHARTUM. Sudanissa on noussut kohu oikeuden päätöksestä, jonka mukaan entinen sudanilaistoimittaja joutuu kärsimään 40 raipaniskua housujen pitämisestä."

28.7.09

Ministeriö sallimassa nettiosallistumisen yhdistyksissä | Taloussanomat

Ministeriö sallimassa nettiosallistumisen yhdistyksissä | Taloussanomat: "
Oikeusministeriö suunnittelee muutosta yhdistyslakiin, jotka toteutuessaan mahdollistaisivat muun muassa yhdistyksen kokouksiin osallistumisen netissä."