7.10.09

Yleishaitallista yhdistystoimintaa - HS.fi - Kulttuuri

"Yleishaitallista yhdistystoimintaa

JOHANNA KORHONEN

Yhdistystoiminta on niin haitallista, että oikeastaan se pitäisi kieltää lailla. Nyt en puhu edes niistä pahamaineisista säätiöistä. Puhun näistä 'aatteellisista' ja 'yleishyödyllisistä' järjestöistä, liitoista, seuroista, kannatusyhdistyksistä ja kerhoista, joita Suomessa on siunatut 127 000."

Lähde: Yleishaitallista yhdistystoimintaa - HS.fi - Kulttuuri:

T Pain Obama Auto-Tune

T Pain on Iphone ohjemisto, jotaa tekijä laulaja T-Pain on onnistunut myymään 300,000 downloadia 3 weekon aikana hintaan $2.99 kappale

Mustaa valkoisella: Sodankäyntiäkin yksityistetään

Mustaa valkoisella (Kari Naskinen): Sodankäyntiäkin yksityistetään: "Näin etenee sodankäynnin yksityistäminen. Kokoomus ja Patria ulkoistavat Puolustusvoimia, terminä on 'strateginen kumppanuus'. Häkämiehen ministeriö on ilmoittanut, että ulkoistamishankkeita tulee vielä paljon lisääkin: muonitus, terveydenhuolto, vaatehuolto, kiinteistöt, tietotekniikka, kuljetukset, materiaalitoiminnot, taloushallinto."

4.10.09

Mikkelinpäivästä tulossa enkelien päivä

"Mikkelinpäivästä tulossa enkelien päivä

Mikkelinpäivän teemaa ollaan muuttamassa jumalanpalvelusuudistuksessa lasten ja enkelien päivästä pelkästään enkelien päiväksi. Runsaasti lapsiperheitä kirkkoihin kokoavaa mikkelinpäivää vietetään tänä vuonna 5.10.
...

Seurakunnille lähetetyssä uudessa jumalanpalvelusuudistusaineistossa on otettu huomioon mikkelinpäivän vakiintunut luonne lasten kirkkopyhänä. Teemavirsi on sanoitettu tuttuun perhejumalanpalveluksen musiikkiin. Kertosäe kuuluu: 'Herra, me kiitämme enkeleistä'.
...

Enkeli (angelos) on Raamatun mukaan viestintuoja ja suojan antaja. Enkeli ilmestyi mm. neitsyt Marialle ja naisille Jeesuksen haudalla. Nimeltä Raamatussa mainitaan enkelit Mikael, Gabriel ja Rafael. Vanhan testamentin puolella on myös kertomuksia enkeleistä ....

(KT 24.9.1997)"