8.5.09

Rauhoitu sieluni

FatherRayDominick (3 months ago)
God makes such beauty through the Mormons' songs and music.. i am so moved by it. I am a Devout Roman Catholic, but i greatly admire the Mormons' God given gift of True Music.. I will work hard to get my Church's choir as good as the Mormons'.
God Bless you all greatly, you are a God Loved people.


Mormoonien laulujen ja musiikin kautta jumala tekee kauneutta tähän Sibeliuksen sävelmään. Liikuttunut Isä Raau Dominic on roomalaiskatollinen, hän ihailee suuresti Mormoonien saamaa todellista musiikin lahjaa. Hän yrittää tehdä kovasti töitä kuoronsa kanssa ollakseen yhtä hyviä kuin Mormoonit. Jumala siunatkoon pajon teitä, olette JUmalan rakatamia ihmisiä.

7.5.09

Arto-pappi: Credo ut intellicam

Arto-pappi: Credo ut intellicam: "Arto-pappi: Credo ut intellicam

Yhdessä kristikunta kaikkialla, etelän, pohjan, idän, lännen alla, sinulle, Kristus, tuokoon kiitoksen, Isälle ylistyksen ikuisen, ikuisen. Toisin sanoen luterilaisen tunnustuksen perustalta ekumeenisessa hengessä: Uskon, jotta ymmärtäisin."

SUS SIUNAKKOON!

SUS SIUNAKKOON!: "SUS SIUNAKKOON!

Tässä blogissa päivitellään maailman menoa ja mässäillään hengellisillä herkuilla. Tosikot älkööt vaivautuko!"

Mistä äidit puhuivat? — VANTAAN LAURI

Mistä äidit puhuivat? — VANTAAN LAURI: "Mistä äidit puhuivat?

Rekolan kirkolla kokoontui kasvattajien juttupiiri aamupäivällä maanantaina 4.5.
Suvi Lappi, 26

Kuinka löysit kasvattajien juttupiirin?

— Kun muutimme Vantaalle noin kolme kuukautta sitten, otin selvää, mitä seurakunta tarjoaa lapsiperheelle. Kävin Lahdessa kotimme lähellä olleessa perhekerhossa ja vähän kauempana seurakunnan kohtaamispaikassa. Kävin myös kaupungin ylläpitämässä perhekahvilassa, mutta Rekolan alueella ei ole vastaavaa.

Miten juttu luistaa?

— Tärkeää on päästä puhumaan toisten aikuisten kanssa. Tosin aika vähän sitä ehtii keskustella tässä juttupiirissäkään, kun on mukana kaksi pientä lasta. Veikko on kolmen kuukauden ikäinen ja Vilho kaksivuotias. Piirissä myös hän saa kaipaamaansa seuraa."

Iloa lapsista — VANTAAN LAURI

Kanttoriäidin vihjeitä suurperheen hoidosta:

Iloa lapsista — VANTAAN LAURI: "Äitiyslomalla ollessaan Ritva Holma on hoitanut vauvan lisäksi kolmea leikki-ikäistä lasta.

— Koko syyskauden meillä oli kokopäiväinen lastenhoitaja. Kevään lopulla meillä on ollut palkattua lastenhoitoapua parina päivänä viikossa. Esimerkiksi vuodenajan vaihtumiseen liittyvä vaatteiden vaihto- ja varastoimistyö kestää useita viikkoja.

Ritva Holma suosittaa muillekin lapsiperheille satunnaisen hoitoavun palkkausta.

— Pieni pelivara saa arjen sujumaan paremmin.

Äidin työssä ollessa on perheellä yleensä kokoaikainen lastenhoitaja. Vuosien mittaan Ritva Holma kertoo oppineensa hoitajilta muun muassa ruoanlaiton järkiperäistämistä: jos lounasruoka on monipuolinen ja suuritöinen, voi päivällisjärjestelyt hoitaa kevyemmin. Yhdellä kertaa voi ruokaa tehdä niin iso annoksen, että siitä riittää lämmitettävää toisellekin aterialle.

— Ruokailujen säännöllinen rytmi on lasten kanssa välttämätön. Sillä välttää monet itkut ja huonotuulisuuden puuskat."

Siwa - Vesijärvenkatu 25Mopolla selviää Siwassa - ovenaukaisuun tarvitaan henkilökunnan apua - automaatinen ovenavaus olisi tarpeen. Luiska ei ole kunnolla suunniteltu. Sisällä keskikäytävä on ahdas - millimetirn tarkkaa liikkumista.

3.5.09

Ulkokuntosali Ankkurissa

Kävelylenkillä voi vetreyttää olkapäitä näissä vimpaimissa, jossa penkki jolla istuu nousee omilla hartioilla pumppaamalla.
Posted by Picasa