7.12.07

Nettipalveluja uskovaisille

Kotimaa-lehti: Internetin suurin uskonnollista sisältöä tarjoava sivusto Beliefnet siirtyy lehtimoguli Rupert Murdochin luotsaaman News Corporationin omistukseen News Corp. Buys Beliefnet.

Beliefnetin tavoite on "... auttaa ihmisiä löytämään ja kulkemaan sellaista hengellistä polkua, joka tuo heille lohtua, toivoa, selkeyttä, voimaa ja iloa" Se pyrkii palvelemaan lähes kaikkia uskontoja.

Beliefnet offers features on religion, spirituality, faith, health, prayer, the Bible, holistic lifestyle, and more

Godtube tarjoaa uskoville oman sosiaalisen verkon

Oxford, Ohio (ENI). Sosiaalisen verkkojen (YouTube ja Facebook) menestyksestä johtuen uskontojen johtajat ja rahoittajat ovat perustaneet asiatuntijoiden mukaan uskovaisille uuden sukupolven online sovelluksia.

Internet palvelut kuten Godtube, Jewtube ja Mecca.com ovat perustaneet tuoton ja profetian tarpeisiin ja hengellisen palvelusten webcastien lähettämiseen.[423 words, ENI-07-0946]

Useita eri kanavia mm- Hour Of Power

3.12.07

Jouluradio kuuluu Lahdessa vain netistä!

Jouluradio.fi Radioita Kauneimpia joululauluja voi kuunnella aina tapaninpäivän yöhön saakka.

Adventti - lepopäivä

Kolmas käsky: Pyhitä lepopäivä.

MITÄ SE MERKITSEE? VASTAUS:
Meidän tulee niin pelätä ja rakastaa Jumalaa, että emme väheksy Jumalan sanaa ja sen saarnaa, vaan pidämme sen pyhänä, kuuntelemme ja opimme sitä mielellämme

Adevnttiunnuntain ohjelma oli tuikka, joten päätin katsoa tv-jumalanpalveuksen

Evankeliumina on kertomus Jeesuksesta, joka ratsastaa aasilla Jerusalemiin. Tv - jumalanpalvelus lähetettiin Huittisten kirkosta.

1. adventin messu Huittisten kirkossa. Saarnan piti Simo Laitila. Liturgina toimi kappalainen Rauno Herranen. Huittisten kirkkokuoro johti ja kanttorina Helena Kivimaa. Kirkkokuron lisäski avusti CantoNovo -kuoro johtajanaan Petri Bondfolk.