16.5.09

Nokia säästää, kesäjuhlat peruttu / Työ ja Ura / Digitoday

Nokia säästää, kesäjuhlat peruttu / Työ ja Ura / Digitoday: "Pitkä perinne katkeaa

Nokia säästää, kesäjuhlat peruttu http://www.digitoday.fi/
Matkapuhelinjätti ei järjestä tänä kesänä säästösyistä vuoden hengennostatustilaisuutta, firman kesäjuhlia."

Arto-pappi: Credo ut intellicam: Nauru pidentää ikää, mutta lehdenkö vai ihmisen?

Arto-pappi: Credo ut intellicam: Nauru pidentää ikää, mutta lehdenkö vai ihmisen?: "Nauru pidentää ikää, mutta lehdenkö vai ihmisen?

Mitä ihmettä?!?!

Luin aamulla vanhasta TV-maailmasta erään toimittajan arvion, että Urkin naisjutuille osataan jo naureskella. Kysyn kuitenkin, ehkä vastoin yleistä mielipidettä, että mitä naurun aihetta on kenenkään syrjähypyillä. Vaikka kuinka aikaa kuluisi, niin väärä ei muutu oikeaksi. Ennen aikaanhan ei näistä presidentin edesottamuksista kirjoitettu (juuri) mitään. Tänään olisi varmasti toisin. Ennenkin näitä asioita katsottiin sormien läpi. Oli ennenkin julkisia salaisuuksia. Mutta nykyinen kaiken repostelu ei auta kenenkään elämää. Voimme kysyä, mikä meitä naurattaa ja miksi. Onko vahingonilo paras ilo? Siinä on se vaara, että nauru voi kolahtaa kipeästi omaan nilkkaan päivänä, jota en nyt aavista."

Vihreiden uusi puheenjohtaja asuu kommuunissa - Suomi - Uutiset - Ilta-Sanomat

Vihreiden uusi puheenjohtaja asuu kommuunissa - Suomi - Uutiset - Ilta-Sanomat: "Miten kommuuniasuminen soveltuu puolueen johtajalle ja tulevalle työministerille?

- Ihan hyvin. Kyllä siellä saa myös omaa rauhaa. Se on aikuisten, paljon työtä tekevien ihmisten kommuuni, eikä ehkä muistuta mielikuvia. Loppujen lopuksi se on aika tavallinen tapa asua, Sinnemäki selostaa."
...
- No, ei tämä minun ensimmäinen housupukuni ole. En ole ihminen, joka pukeutuu viimeisen päälle lähtiessäni lähikauppaan, Sinnemäki kuittaa.

12.5.09

Runomaratoonin 2009 avajaiset

Jouko Skinnari avaa 2009 Runomaratoonin.
Posted by Picasa

Tiistai Lanun aukioilla. Englantilainen koulu vuorossa.


11.5.09

Tallasin kaupunginjohtajien päälle


Torilla kävellessä tallaa huomaatta näiden suurmiesten kiviä. Talvella ovat hiekan ja lumen peitossä, ellei niiden päälle ole heitetty vettä.
Posted by Picasa

10.5.09

Arto-pappi: Credo ut intellicam: "Osallistujia oli illalla 22 ja paikkoja vapaana noin reilut 1000, eli tilaa olisi sinullekin, olitpa normijäsen tai luottamushenkilö!"

Arto-pappi: Credo ut intellicam:
"Osallistujia oli illalla 22 ja paikkoja vapaana noin reilut 1000, eli tilaa olisi sinullekin, olitpa normijäsen tai luottamushenkilö!": "'Osallistujia oli illalla 22 ja paikkoja vapaana noin reilut 1000, eli tilaa olisi sinullekin, olitpa normijäsen tai luottamushenkilö!'

Kirkko keskellä kylää, mutta onko seurakunta elämäsi marginaalissa"

*******************************************************************************

Olen toista kautta mukana seurakunnassani varajäsenenä, kirkkovaltuustossa, seurakuntaneuvostossa ja viestinnän johtokunnassa, Elimet on kiireisten ihmisten kokkontumipaikkoja. Heitä tapaa harvemmin seurakunnan viikkottaisissa kokoontumissa. Eräs jäsen on käynyt kerran 18 kk aikana kokouksessa.


Arto Antturi: Aalto-Setälä ja perkeleen rooli

Arto Antturi: Aalto-Setälä ja perkeleen rooli:
"Joku vääräleuka ehtikin jo kommentoimaan, että oli välttämätöntä luoda tällainen systeemi, ettei naiselle sentään oltaisi annettu kaikkea valtaa."

Arto-pappi: Credo ut intellicam

Arto-pappi: Credo ut intellicam: "Mihin voi aina olla niin kiire?!?!

Onko sulla kiire? Toivottavasti ei! Minusta tuntuu, että nykyihmisellä ei ole kiire lähteä kirkkoon, mutta hänellä on kiire sieltä pois."

Kaasuputken rikkoutuminen syöksi valtavan tulipatsaan Moskovassa - HS.fi - Ulkomaat

Kaasuputken rikkoutuminen syöksi valtavan tulipatsaan Moskovassa - HS.fi - Ulkomaat:
"Moskova. Moskovassa räjähti varhain sunnuntaina kaasuputki. Yli sadan metrin korkuiset liekit syösseen palon taltuttaminen vaati viranomaisten mukaan kymmenien palontorjuntayksiköiden panoksen. Tuli levisi myös läheisiin rakennuksiin ja autoihin.

Palon syttymissyyksi epäillään äkillistä paineenmuutosta kaasuputkessa. Asiantuntijoiden mukaan Venäjän rapistuva kaasuverkko on yhä alttiimpi turmille."

Arto Antturi: Jesus rules!

Arto Antturi: Jesus rules!: "
joudutaan ottamaan kantaa Jeesuksen itseymmärrykseen: Kuka hän ajatteli olevansa ja mihin hän asetti itsensä suhteessa ympäröivään uskonnollisuuteen. Ehkä kaikkein kiinnostavin näkökulma oli se, minkälaisiin johtopäätöksiin voidaan päätyä. Jos Jeesus suhtautui juutalaisiin puhdistusmenoihin niin kriittisesti, että ei itsekään niitä noudattanut (kuten on hyviä syitä olettaa), hän omalla toiminnallaan tuli aloittaneeksi merkittävän vapautusliikkeen."