27.9.07

Intiassa käytännön ekumeniaa

Etelä Intian Kirkko on eri tradiotoita ja erilaisia tunnustuksia yhdistävä (Anglikaanit, Methodistit , Seurakunnalliset kirkot, Presbyterit, ja Reformoidut) samalla alueella. Kirkko vihittiin 1947. Kirkko jakaantuu 16 piispan johtamaan hiippakuntaan, kirkkoa johtaa synoodi joka valitsee moderaattorin (piispan) kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Kirkko toimii neljässä eteläisimmässä valtioissa ( Andhra Pradesh, Karnataka, Kerala ja Tamil Nadu) sekä ja sillä on kiippakunta Jaffnan alueella Sri Lankassa.

Lisää

26.9.07

Google senioreille

Paperilentokone

Suosikkiharrastukseni koulussa .
clipped from www.metacafe.com
 blog it

25.9.07

TV evankelistapioneeri kuoli 88 vuotiaana

[ENI-07-0743]TV evankelistapioneeri kuoli 88 vuoden iässä


Oxford (ENI). Alpha Rex Emmanuel Humbardia kutsuttiin maailman ensimmäiseksi tv-evankelistaksi. Hän suorittii Elvis Presleyn hautajaiset - kuoli 88 vuotiaana. Entinen kiertävä saarnaaja asettui ui Akroniin, Ohio 1950 luvun alkupuolelta. Humbard oli ensimmäinen amerikkalainen evankelista joka perusti papistonsa tv lähetyksissä ”Tulevaisuuden katedraali” (Cathedral of Tomorrow). Ensimmäinen televisiointi oli 1949, BBC raportoi Humbard'in kuoleman jälkeen 21 Syyskuuta. "Suurin osa ihmisistä ei mene kirkkoon ja ainoa tapa tavoittaa heidät on tv:n välityksellä," Humbard kirjoittaa omaelämänkerrassaan "Miracles in My Life".

Kotimaa lehden mukaan Humbard vältti julistuksessaan puuttumasta politiikkaan. ” Minulle Vietnamin sodasta saarnaaminen on sama kuin mennä sepän luokse poistattamaan hampaansa”, Humbard totesi 1970-luvun alussa.

Humbard hautausjumalanpalvelus on lauantaina 29.9.2007 Akronissa Cathedral of Tomorrow:issa 2700 State Road, Cuyahoga Falls, Ohio

Lähteet:
http://www.rexhumbard.com/
ENI
www.kotimaa.fi

24.9.07

the ONION: Kiinassa teloitettu 10 miljoonaa nukkea

Kiinan viranomaiset vakuuttavat lapsia teloittamalla 10 milj. myrkyllistä "maitojunalla" palautettua nukkea ja lelua ettei niistä olisi enää haittaa ja nukkua yönsä rauhassa. Kuvasta huomaa että sotilaallisesti teloitetuilla nukeilta on mm. amputoitu raajoja. Artikkelin mukaan mm. nuket laitettiin polvilleen ja päät ammuttiin tohjoksi.

Mondon mukaan Onion on USAlainen sanomalehti joka kirjoittaa viihteestä ja komediasta & parodiasta.