1.1.10

Mustaa valkoisella: Ensi vuosi rennommin

Mustaa valkoisella: Ensi vuosi rennommin: "Olen nyt ollut eläkkeellä puolitoista vuotta, ja ajankäytöstäni 45 % on ollut laiskottelua, 45 % vetelehtimistä ja 10 % sellaisia puolipakollisia hommia kuten kaupassakäyntejä, kevyttä syömistä ja iltapesuja.

30.12.09

Pirunviuluesitys aatonaattona

Heräsin aatonaattoilta klo 22.20 raapivan ääneen. Jälkeenpäin selvisi että talossamme asuva naishenkilö maalasi 1. kerrosen salin ikkunoita. Tuli mieleen 50 - luku jolloin naapurin vintiöt virittelivät näitä häritseviä instrumentteja.

Pirunviulu – Wikipedia

Loikkaa: valikkoon, hakuun. Pirunviulu on leikeissä ja pilailutarkoituksiin käytetty soitin. ...Haettu osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Pirunviulu ...
fi.wikipedia.org/wiki/Pirunviulu - Välimuistissa - Samankaltaisia

28.12.09

A. Hollins (1865-1942) - Christmas cradle song

Ja maassa rauha ja kaikilla univelka.

Jouluvesperissä klo 17 esiintyi Ristinkirkon soitinyhtye, joka esitti Buxtehuden kantaatin In Dukci Jubilo. Tilaisuuden päätti Adamin joululaulu Oi jouluyö. Yleisä antoi spontaanit aploodit.

Aattoyönä olin jouluyön kirkossa. Kotona olin klo yksi ja siitä meni tunti ennekuin rauhoituin nukkumaan.

Joulupäivänä väsytti kunnolla, vasta illalla klo 19 tuntui että voisi lähteä liikkeelle. Tapaninpäivänä lumisade oli runsasta ja jäin kotiin. Aamulla erehdyin tekemään lumitöitä pihassa ja nukuin päivittäin ruuan jälkeen kaksi tuntia. Illalla ei jaksanut muuta tehdäkkään Sunnuntaina (3. joulusunnuntai) pääsi nipinnapin Hongkongiin ostoksille.

Eino Mäkitalo: Ja maassa rauha ja kaikilla univelka.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä aurauskalusto oli kunnolla liikkeell oli helppo ajella Euromarkettiin