11.7.09

Google haastaa Windowsin omalla käyttöjärjestelmällä - HS.fi - Talous

Google haastaa Windowsin omalla käyttöjärjestelmällä - HS.fi - Talous: "Hakukonejätti Google aikoo tuoda markkinoille oman tietokoneiden käyttöjärjestelmän. Kevyeksi ja nopeaksi suunniteltu Google Chrome-käyttöjärjestelmä on aluksi tarkoitettu ennen kaikkea miniläppäreille. Tarkoitus on tarjota kevyempi haastaja Microsoftin Windows-järjestelmälle.

Uusi käyttöjärjestelmä perustuu avoimeen Linux-lähdekoodiin, ja sitä käyttävien miniläppäreiden on tarkoitus tulla markkinoille ensi vuoden loppupuolella, Google ilmoitti."

Berlusconi suuttui brittilehti Guardianille - HS.fi - Ulkomaat

Berlusconi suuttui brittilehti Guardianille - HS.fi - Ulkomaat:
"Italian pääministeri Silvio Berlusconi on ajautunut suukopuun brittilehti Guardianin kanssa. Guardian moitti tiistaina Italiassa tänään alkavan G8-kokouksen sisältöä ja järjestelyjä niin huonosti toteutetuiksi, että Italia voi menettää paikkansa rikkaiden teollisuusmaiden G8-järjestössä.

Guardianin lainaamien nimettömien diplomaattilähteiden mukaan Yhdysvaltojen on täytynyt viime hetkellä tuoda Washingtonin ja Rooman välillä käytyjen videoneuvottelujen välityksellä Italian isännöimään G8-kokouksen asialistalle konkreettisia sisältö"

Kiitoradalle ryömineet kilpikonnat viivästyttivät lentoja New Yorkissa - HS.fi - Ulkomaat

Kiitoradalle ryömineet kilpikonnat viivästyttivät lentoja New Yorkissa - HS.fi - Ulkomaat: "Suurehko kilpikonnajoukko onnistui myöhästyttämään lentoja New Yorkin John F. Kennedyn lentokentällä keskiviikkona."

7.7.09

Arto Antturi: MJ ja moraalinen hämmennys

Arto Antturi: MJ ja moraalinen hämmennys: "Tulemalla kirkkoon ja osallistumalla kristittyjen yhteyteen me vahvistamme toisissamme toisenlaista kertomusta ja toisenlaista arvomaailmaa."

Netin kautta kirkkoon liittynyt parisataa ihmistä - HS.fi - Kotimaa

Netin kautta kirkkoon liittynyt parisataa ihmistä - HS.fi - Kotimaa: "STT

Parisataa ihmistä on liittynyt kirkkoon netin kautta. Suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon on voinut liittyä netissä noin kahden viikon ajan."

Satamassa mölkkyä

Posted by Picasa

Suur-Hollolan mölkky Satamassa.

Markkinapäivän parkki

Markkinpäivän erikoisin parkki. Turistibussi pysäköi T-risteuksen reunaan kun bussiparekki olikin pakettiautojen varaama.
Posted by Picasa

5.7.09

PÄIVÄN SALMI: Varamummot kehiin?

PÄIVÄN SALMI: Varamummot kehiin?: "Vähävaraisille seurakunnille ehdotankin seuraavaa: Lopetetaan kaukomaille suuntautuvan lähetystyön tukeminen muutamaksi vuodeksi ja keskitytään sisälähetykseen nuorten aikuisten parissa. Seurakuntien lähetyssihteerit voisivat piireissään kutoa sukkaa nuorille perheille. Lisäksi voitaisiin perustaa Varamummo-palveluja nuorten perheiden tarpeisiin. Uusi lähetyskenttä saattaisi löytyä yllättävänkin läheltä."