25.1.10

J.S. Bach | Wachet auf, ruft uns die Stimme | BWV 645 | Hauptwerk Virtuaalinen pilliurku



Virtuaalisoittopöydässä soittaja voi valita sopivan urun kuhunkin teokseen. Bovenkerk Hinsz urut, Milan Digital Audion digitoima.

Laulamattomien kuoro

Marjaana Turunen tiedottaa facebookissa: Huomenna (tiistaina 26.1.2010) starttaa LAULAMATTOMIEN KUORO klo 18 Salppurin kirkolla. Kaikki lahjakkaat ystäväni, kertokaa ihmeessä eteenpäin, jos teillä on arkoja ystäviä, jotka eivät ole vielä päässeet osalliseksi kuorolaulun ihmeellisestä maailmasta

Kuoro tuo e
Julkaise teksti
loa sosiaaliseen elämään Voi osallistia valmiiseen ohjelmoituun harrastukseen, joka kehittää taitoja (ei pelkästään laulua) ja opettaa toimintatapoja joista on hyötyä elämässä. Laulamisen iloa kaikille!

Joh 3:16 merkitys

Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Evankeliumi Johanneksen mukaan – Wikipedia

Johanneksen evankeliumin jae 3:16 (Joh. 3:16) eli niin sanottu "pienoisevankeliumi" on Uuden testamentin tunnetuin lause: ...

John 3:16 - Wikipedia, the free encyclopedia

- [ Käännä tämä sivu ]
John 3:16 (chapter 3, verse 16 of the Gospel of John) is one of the most widely quoted verses from the Christian Bible, and has been called the most famous .

24.1.10

Xaver Varnus: Phantom of the Opera




“Xaver osaa puhua ihmisten kielellä konserteissaan. Hän on luonut oman genrensä nautittavalle urkumusiikilleen.