4.4.09

Arto Antturi: EWF Experience

Arto Antturi: EWF Experience: "Jos eri syistä johtuen olen viime vuosina joutunut soittosyömäläympäristöön, ne on aina tuntuneet hyvin ahdistavilta paikoilta"

3.4.09

Open the Future: Dark Clouds

Synkkiä pilviä tulossa pilvitietojen käsittelyn myötä?

Open the Future: Dark Clouds: "('Cloud computing,' for those of you not up on industry jargon, refers to a 'a style of computing in which resources are provided “as a service” over the Internet to users who need not have knowledge of, expertise in, or control over the technology infrastructure.' The canonical example would be Google Docs, fully-functional office apps delivered entirely via one's web browser.)"

1.4.09

Ilmarenkaat koetuksella

Talveen jälkeen paljastuvat lumen alta rikotut lasit. Polkupyörät, pyörätulit ja sähkärit joutuvat paikkaamaan renkaitaan tiheään.

Erityisesti valittavia ovat rakennustyömaan ja roskakorien lähistöt. Kannattaa suunnitella kulkureitit niin että välttää jalakulkutunnelit, joissa lasinsirpaleiden homaaminen on vaikeaa. Pyörätulilenkille ei kannata mennä viikonlopun kun jalkakäytävien siivous on huonompaa.

Harjaa kannattaa pitää mukana.

Dj. Olenko

Sunnuntaiaamuna "Näistä levyistä en luovu" (Yleradio 1) vuorossa oli Mikko Ilanko (Dj. Olenko). Nimellään Olenko haluaa kyseenalastaa "elänkö". Olengon musiikkimaku kun ei tassita kattoi monet tyylit klassis-romanttisesta pianomusiikista moderniin kotimaiseen jazziin ja kantaaottavasta pop-musiikista mietiskelevään ambient-musiikkiin Hän totesi että harvoin pääsee soittamaan Dj keikoilla vanhaa musiikkia.

Lähde Yle : "Näistä levyistä en luovu"

Arto Antturi: Hiljaisuuden liikkeestä

Taustamusiikki vallitsee julkisia tiloja. Paaston aikana tulisi rajoittaa myös tausta ḿusiikkia.
Arto Antturi: Hiljaisuuden liikkeestä: "Tuppisuuna istuminen ja mököttäminen herättävät tiettyä hilpeyttä, mutta hiljaisuuden liikkeessä on tietysti kyse ihan jostain muusta. Muusikot ymmärtävät tämän helposti. Musiikki syntyy hiljaisuudesta. Hiljaisuus ei oikeastaan ole äänien poissaoloa, vaan päinvastoin, herkistymistä kuulemaan paremmin. Ei ole mikään ihme, että rukous ja hiljaisuus on liittyneet aina voimakkaasti yhteen.
"

31.3.09

Arto Antturi: Vapaus!

Arto Antturi: Vapaus!: "Ajattelin kirjoittaa tähän jotain median Vanhas-uutisoinnista, mutta päätin sitten deletoida kirjoittamani. On lopulta paljon viisaampaa keskittyä ihan muihin aiheisiin, kuin median itseään varten luomaan skandaalikoneistoon."

30.3.09

Merkityksellisiä lukuja

Luvut ovat saaneet erilaisia merkityksiä. Jeesuksella oli 12 opetuslasta (joista yksi. Juudas petti). 666 on saatanan luku. 127.0.0.0 on ip-osoitteistossa varrattu omaan sisäiseen käyttöön. Sillä voidaan kommunikoida samassa tietokoneessa olevien prosessien välillä.

Huomasin että Facebookissa on minulla 127 kaveria - näinköhän niiden kaikkien kanssa ehtii kommunikoida. Saatab olla sotkeentunut looppiin -kelaamaan ympyrää.

Seuraavan perusteella chattaan neljän kanssa ja kommentoin seisemän käyttäjän kuvia.
Facebook’s “In-House Sociologist” Shares Stats on Users’ Social Behavior: "The average male Facebook user with 120 friends:

* Leaves comments on 7 friends’ photos, status updates, or wall
* Messages or chats with 4 friends

The average female Facebook user with 120 friends:

* Leaves comments on 10 friends’ photos, status updates, or wall
* Messages or chats with 6 friends"

29.3.09

Virkistäviä negrospirituaaleja

Ristinkirkon kanttori Aurora Ikävalko tuotti negrospirituaalipainotteisen konsertin Ristinkirkossa 29.3. klo 18. Paikalla oli n. 70 innostunutta kuulijaa vähäisestä markkinoinnista huolimatta. Itse huomasin tilaisuuden Facebookista.

Tilaisuus oli jo virkistävää ettei tarvinnut pohtia urkujen kunnon vaikutusta esitykseen.

Aurora Ikävalko, Kaisa Näreranta, Tuula Saarensola ja Pauliina Raejärvi. Ohjelmassa oli uudempia ja vanhempia lauluja eri kokoonpanoin sooloista neliääniseen lauluun sekä pianosäestyksellä sekä acapella esityksiä. Musiikkiyhtye on toiminut vuodesta vuonna 2006 ja esiintynyt sen jälkeen lukuisissa eri pääkaupunkiseudun kirkoissa. Yhtye toi oman panoksensa Jokelan tapahtumien jälkihoidossa.

Kovaäänisiä ei olisi tarvinnut käyttää. Osaavat laulajat hyödynsivät muutenkin voimakasta akustikkaa, kuten ammattimuusikoilta odottaa.

Bill Shannon. kainalosauvatanssija

Parantava sade