20.12.08

Toivontuottajat käynnistää kolme uutta nettiradiokanavaa — Vantaan seurakunnat

Lahden seurakuntayhtymä päätti olla osallistumatta Jouluradion rahoittamiseen. Toivontuottajat haluaa huomioida toiminnassaan netinkäyttäjät.

Toivontuottajat käynnistää kolme uutta nettiradiokanavaa — Vantaan seurakunnat: "Toivontuottajat käynnistää kolme uutta nettiradiokanavaa

Toivontuottajien kolme uutta nettiradiokanavaa alkavat kuulua 29.12. Joulunpyhien jälkeen netissä soivat Radio Toivo, Radio Lux ja Radio Higher Ground.

Kanavat ovat epäkaupallisia. Tauotonta musiikkia eivät mainokset katkaise.

Mikko Huotarin luotsaama Radio Toivo vastaa siihen kysyntään, jonka Tilkkutäkki- ja virsilevyjen suosio on osoittanut. Tomi Vekki puolestaan tuo oman osaamisensa Radio Luxiin, joka keskittyy etupäässä klassiseen musiikkiin. Vellu Salmisen päälliköimä Radio Higher Ground on mustan musiikin ja muun muassa mustan gospelin äänenkannattaja."

Radiolähetyspäivät kesällä Lahdessa

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat r.y. (SANSA) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Sen erityisalana on radion ja muiden sähköisten viestimien välityksellä tehtävä lähetystyö.

Pankkiyhteys ja viitenumerot - Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat: "Pankkiyhteys ja viitenumerot Tulosta Sähköposti

Unelmien toteuttajat — VANTAAN LAURI

Unelmien toteuttajat — VANTAAN LAURI: "Terhi Käppi toteuttaa korsolaisen vanhuksen unelman antamalla hemmotteluhoitoa jaloille.
Terhi Käppi toteuttaa korsolaisen vanhuksen unelman antamalla hemmotteluhoitoa jaloille.

Terhi Käppi sattui lukemaan syyskuussa Vantaan Lauri -lehdestä jutun, jossa Korson seurakunta haki vapaaehtoisia toteuttamaan vanhusten unelmia. Terhistä idea oli tosi hyvä, ja se sopi hyvin hänelle ja hänen miehelleen."

Palvelutalosuunnitelma vastatuulessa Kaivokselassa — Vantaan seurakunnat

Palvelutalosuunnitelma vastatuulessa Kaivokselassa — Vantaan seurakunnat: "Palvelutalosuunnitelma vastatuulessa Kaivokselassa

Helsingin Sanomat 12.12.08 kertoo, että Kaivokselan palaneen kirkon tilalle suunniteltu palvelutalo ei kelpaa Museovirastolle."

19.12.08

Arto Antturi: Juhlaa ja kurjuutta

Arto Antturi: Juhlaa ja kurjuutta: "Yksi suomalaisten joululaulujen toistuva teema on joulun ilon saapuminen keskelle puutetta ja kylmää. Joulu tulee kaikille, ”luo köyhän niin kuin rikkahan”. Mutta olen aika varma, että joulun tulemisessa köyhälle ja asunnottomalle tänä vuonna sinulla ja minulla on vielä tehtävää. Se kohmeinen varpunen jouluaamuna, jolla pieni tyttökulta antaa siemenen pienoisen, on meidän veljemme enkeleiden maasta. Se katuja tallaava koditon, jolle sinä tarjoat tänä jouluna lämpöä ja turvaa, on Joulun Herra, Jeesus Kristus. 'Minkä teette yhdelle näistä vähimmistä, sen te teette minulle', hän sanoo."

15.12.08

Keskustassa ollaan uneliaampia jouluaamuna

Keskustassa ollaan uneliaampia jouluaamuna kuin laitakaupungilla. Yömessu päättyy puolen yön jälkeen, joten joulukirkkoon menijä saa nukuttua viisi tuntia ja laitakapungilla tuntia vähemmän. Mukkulassa ei ole yökirkkoa joten seillä saa nukuttua kunnolla, jos nyt joulun haluaa käyttää nukkumiseen.
Lahden srky - Etusivulle: "Joulupäivä 25.12.

Keski-Lahti: klo 8 sanajumalanpalvelus Ristinkirkossa. Klo 7 sanajumalanpalvelus Mukkulan kirkossa. Klo 9 sanajumalanpalvelus Metsäpellon seurakuntakodissa.

Laune: klo 7 sanajumalanpalvelus Launeen kirkossa. Klo 9 sanajumalanpalvelus Liipolan seurakuntakeskuksessa. Klo 11 messu Renkomäen seurakuntakodissa.

Joutjärvi: klo 7 sanajumalanpalvelus Joutjärven kirkossa.

Salpausselkä: klo 7 sanajumalanpalvelus, Salpausselän kirkossa."

Lähes puolet naisista pitää internetiä tärkeämpänä kuin seksiä (It-viikko)

Lähes puolet naisista pitää internetiä tärkeämpänä kuin seksiä (It-viikko): "Intelin teettämän tutkimuksen mukaan tietyissä ikäryhmissä internetin vetovoima seksiin nähden kasvaa. 49 prosenttia 18-34 -vuotiaista naisista ja 52 prosenttia 35-44 -vuotiaista valitsee mieluummin kahden viikon selibaatin kuin että on loggautumatta verkkoon."

Tuleekohan nettihäiriön seurauksena syntyvyyden kasvuboomi?

Urut lopettivat mellakan

Aikaisemmin jääkiekkoseura Chigago Blackhawksin stadionilla olleen Barton urun historiikissa kerrotaan että nyrkkeilyottelun epäsuosion saaneen tuomion seurauksena alkoi mellakka yleisön joukossa. Urkuri Al Melgard lopetti mellakan soittamalla kaikki äänikerrat päällä (883!) stadionin ikkunoita vavisuttavalla äanimassalla kansallislaulun ja vilkuutamalla kaikkia stadionin valoja. Metcarf odotti potkuja mutta saikin sen sijaan lupauksen elinikäisestä urkurin paikasta! Ura kesti yli neljäkymmentä vuotta.

Chicago Stadium Barton remembered: "Al Melgard, who worked for Barton as an organ instructor and demonstrator and was no doubt associated with the stadium organ from the beginnings. At some time in the thirties Al became the staff organist. At one event when Al was on duty at the console, a riot broke out caused by an unpopular decision following a boxing match. Al threw on all the stops and played a rousing version of the National Anthem which helped quell the rioters and also shattered light bulbs and windows in the cavernous stadium. Expecting dismissal because of the damage, Al was instead rewarded with the promise of a lifetime position."

Chicago Stadium Barton

14.12.08

Joulun aikaan Jeesus tulee päiväkotiin - HS.fi - Kotimaa

Joulun aikaan Jeesus tulee päiväkotiin - HS.fi - Kotimaa: "Riitta Vainio

Helsingin Sanomat kirjoittaa artikkelissa:

Joulukirkko ja Jeesus-lapsi kuuluvat lähes kaikkien päiväkotien joulunviettoon. Pääsiäisen aikaan päiväkotilapsille kerrotaan Jeesuksen ristinkuolemasta."

...

Useissa päiväkodeissa luetaan ruokarukous. Pääkaupunkiseudulla ruokarukous on käytössä noin joka kymmenennessä päiväkodissa.

Muualla maassa ruokarukouksen lukeminen on selvästi yleisempää. Oulun läänissä ruokarukous on käytössä lähes 90 prosentissa päiväkodeista.

Frank Pellico musisoi Chicago Blackhawksin peleissäFrank Pellico soitti aikasemmin Chigacon stadionin maailman suurimmalla soittopöydällä varustettua Barton urkua, joka on resatauroitu Phil Maloofin Tudor tyyliselle maatilalle Las Vegasin lähellä http://www.unclephilmaloof.com/organs.phpJammailua toisen ja kolmannen erän välillä