2.5.09

Satama - Lahden keidas

Posted by Picasa

Kevään juhla Karirannassa 2009

Posted by Picasa

Vappulaulut 2009Kaunis sää oli kuin tilattuna vaappuaamuna klo 9 kaupungintalolla. Kuorot olivat kunnossa ja seityksiä oli miellyytävä kuunnella. Ari Niskanen toimi juontajana. Mieskuoro esiintyi aluksi ja lähti sitten torille essintymään SantaFe:n telttaan. Alue oli ahdas myyntikojujen keskellä. Kauempaa kuunneltuna esitys tuntui aika vaisulta.
Posted by Picasa

30.4.09

Robotti pahoinpiteli miehen sairaalakuntoon Ruotsissa / Yhteiskunta / Digitoday

Robotti pahoinpiteli miehen sairaalakuntoon Ruotsissa / Yhteiskunta / Digitoday:
29.4.2009 14:51 Raskaiden kivien nostamiseen tehty robotti lähes tappoi sitä korjaamaan tulleen tehtaan työntekijän, kun se sai tukevan otteen miehen päästä. Robotin omistava yritys sai 25 000 kruunun eli 2300 euron sakot."

Mika Rosendahl, Urban light


It´s Your Chance Tonight

It´s Your Chance Tonight ilta viimeisen kerran tänä keväänä Lahden ytimessä Vapaudenkatu 6:ssa. Waffle-night ei jätä ketään kylmäksi, sillä vohvelit ovat back! Ethän missaa myöskään jo klo 19.00 alkavaa Gathering osuutta.

Nähdään Vapaudenkadulla!

http://www.facebook.com/event.php?eid=93754821612

29.4.09

27.4.09

Arto Antturi: Sabbatum in albis deponendis

Arto Antturi: Sabbatum in albis deponendis: "Pääsiäisen jälkeinen lauantai nimettiin varhaisen kirkon aikana ”pois riisuttavien valkoisten vaatteiden päiväksi”. Pääsiäisenä kastetuilla uusilla kristityillä oli tapana käyttää kasteessa saatua valkoista pukua kokonaisen viikon ajan. Mikä onkaan sen selvempi tapa kertoa – ilman sanoja – elämän uudesta sisällöstä kuin hohtavan valkeat vaatteet?"

Arto Antturi: Vapautta vai leipää

Arto Antturi: Vapautta vai leipää: "Vihreät niityt eivät ole mikään erityinen paikka, vaan elämänasenne ja elämäntapa. Tämän elämäntavan voi oppia seuraamalla Jeesuksen esimerkkiä, katsomalla hänen kasvojaan ja kuuntelemalla, mitä hän sanoo. Se on niin yksinkertainen elämäntapa, että se sopii yhtä hyvin aikuisille kuin lapsille, yhtä hyvin korkea-arvoisille kuin maan hiljaisille, yhtä hyvin yksinäiselle kuin perheelliselle."