22.7.08

Tanssia Pipedreams lähetyksessä

Michael Barone Pipedreams ohjelmassa Come On, Let’s Dance .. joko renesanssi tyyliä tai rumbaa, pilliurun sävyä parempaa ei ole - sanoo Michael Barone. Tanssilla on raamatussa useita mainintoja, kautta historian on tanssittu. Tanssi on välttämätöntä iloitsevalle ihmiselle ja se tekee hyvää sydämelle. Suomessa ei ole ollut teatteriurkuja ei liioin konerttiurkutiloissa ei ole tansittu.

Come On, Let’s Dance

Sameat nuotit vaikka paljain jaloin...

Tänä kesänä on jo kahdesti vieraileva urkuri unohtanut silmälasinsa kotiin. Toinen urkuri oli Tampereeta ja eilisillan vieras Sveitsistä.

Kirkkoon on uhontunut silmälaseja ja niistä yritettiin etsiä sopivaa. Muutamaan puhelinsoiton jälkeen löytyi lähinnä sopivat ja Matin konsertti voitiin soittaa. Sveitsiläisvieras oli pulassa teosten kanssa jota ei osannut täysin ulkoa. Illan urkurilla on Hammond urkujen museo Orgelsurium jonka kokoelmissa jokaista valmistettua Hammond urkua yksi kappale. Tilaa voi suokrata omiin juhliin

Pari kolme kesää sitten Carlo Curley unohti soittokengät Lontooseen. Carlon koko oli 48 ja sopivia ei löytynyt tilalle. Konsertti soitettiin paljain jaloin. Konsertti oli Heathrown lentolakon aikaan että oli ihme että urkuri pääsi konsertoimaan (urkuviikon konsertti)

21.7.08

Proteesivaurio

Uuden proteesin kiinnitysnaru katkesi, joten täytyy käyttää vanhaa kolmisen viikkoa, kunnes proteesimestari tulee lomilta, Siihen asti käytän vanhaa. Narun tarvitaan jotta proteesi pysyy kiinni, Narukanavan reuna on rösöinen ja hankaa narun rikki.