5.10.07

Oikea versio kirjelmästä jaettu?

Googlen asiakirjoilla saa jokainen välittömästi uuden version asiakirjasta.

3.10.07

Uskon tekoja

Kirkkokunnat kantavat hätää kärsivien tuskaa ja pelkoa. Se saattaa unohtua kirjoituspöydän ääressä päätöksiä tehdessä. Kirkot tarjoavat asiantuntemustaan lähetystyön maissa saadun kokemuksien ja tietämyksen pohjalla.

Helluntailaiset ovat tehneet 60 vuotta lähetystyötä. Kirkkokunta on ottanut paikkansa muiden kirkkojen joukossa, liittynyt ekumeeniseen neuvostoon ja tehnyt ensimmäisenä Lahdessa suojelupäätöksen.
Lahden Helluntaiseurakunta on ottanut suojiinsa Ruandalaisnaisen Seurakunta suojelee ruandalaisnaista Lahdessa (Yle)
Ote ekumeeninen neuvoston 40 sivuisessa oppaassa on seikkaperäiset ohjeet Näin kohtaat turvaa hakevan (20 toimenpidettä): Kirkko turvapaikkana:

Kirkko turvapaikkana -käytännöllä tarkoitetaan tilanteita, joissa yksittäinen henkilö tai perhe kääntyy kirkon tai kristillisen yhteisön puoleen hakeakseen turvaa, apua ja tukea kielteisen turvapaikkapäätöksen saatuaan.
Lahden Helluntaiseurakunta kuuluu Helluntaikirkkoon. Helluntaikirkko on ekumeenisen neuvoston jäsen.

Lahden Radiossa:

Ruandalainen haki suojelua Lahden helluntaiseurakunnalta 02.10.2007
Turvapaikkajärjestelmä kriisissä" 03.10.2007
Helluntaikirkko on tehnyt lähetystyötä 60 vuotta. Infoa Fida internationalista http://www.fida.info/

Viikottainen radio-ohjelma radio Dei:ssä Fidamiini. FIDAMIINI on Fida Internationalin kustantama lähetys-ja kehitysyhteistyön ohjelma Radio Deissä. Fidamiini vie 15 minuutissa maailman ympäri.

Osallistu rukoilemalla tarvapaikan puolesta rukous(at) lahdenhelluntaisrk.fi

New Yorkin räjäyttäminen ei satuta amerikkaa

Ryhmä kantrimusiikin suurimpia tähtiä viestii Al-Gaidalle uudella levytyksellä: New Yorkin räjäyttäminen ei satuta amerikkaa


Country Music Stars Challenge Al-Qaeda With Patriotic New Song 2018Bomb New York2019

2.10.07

Tiistaina luettua

Ylen uutiset: Pastan ja pannarien syönti loppuu kouluissa parin vuoden kuluessa (kunta.alan palkankorotukset vaatii säästöjä)

Jääkaappi tyhjä? Ostokset vievät aikaa. Helsingissä toimiva Jääkaappi.fi tarjoaa ruokakassin työpaikalle. Koskahan Lahdessa?. Salpakankaalla toimitettan ruokaostokset kotiin. Jääkaappi.fi mainostaa tuotteidensa olevan puhtaita. Tietoviikon artikkelissa Kuka kähmii tomaattiasi? tj. Mönkkönen viittaa yhdysvaltalaisen HomeGrocer-verkkokaupan tutkimukseen, jonka mukaan keskimäärin 11 ihmistä on koskettanut lähikaupan vihannestiskin tomaattia ennen kuin se ostetaan.Teknisesti kauppa on totetettuavoimella lähdekoodilla (Python)
Jääkaappi.fi: Valmiit verkkokaupparatkaisut eivät kelpaa.
Jääkaappi.fi: Miten saat puoli tuntia lisää päivääsi?

Työpaikkaravintloissa saakin puhtaamista raaka.aineista valmistettua ruokaa.

Geldof puhuu tiistaina klo 9.45 alkaen Hs.fi:ssä.

"Köyhyys voidaan poistaa vain kaupan avulla", tiistaina Suomessa vieraileva Bob Geldof sanoo Geldofin puheen voi nähdä suorana kello 9.45 alkaen Hs.fi:ssä.

M.A Numminen sanoo että vain rock.musiikin avulla voidaan tavoittaa suuria massoja.

1.10.07

Googlaajien siivousviikonloppu 13 - 14 lokakuuta

Googlaajat järjestävät yleismaailmallisen siivousviikonlopun 13 ja 14 lokakuuta. Silloin mennään ulos ja siivotaan kodin ympäristöt - lähipuistot, rannat, radat, muut lähistön paikat. Siivoukset suunnitelussa käytetään Google Maps kartastoa jonka avulla voi jakaa siivoussuunnitelmat ystävien ja perheiden välillä. Googlaajat ovat lähettäneet yli sata kartaa ja lähes tuhat siivoojaa,

Posted by Steve Miller, Google Earth Outreach

Kaikki mukaan -->>
get started here.

Official Google Blog: International Cleanup Weekend: Think globally, clean locally

30.9.07

Urkutunti

"Pulling the Stops" DVD boxista tuokio Franck'in "Pièce héroïque" Tolousen Notre-Dame de la Dalbade, rakentaja Théodore Puget, 1888.