6.6.09

Pinkki blogi » televisio

Pinkki blogi » televisio: "Maukasta mauttomuutta - Euroviisut
5.13.2009

Viime viikolla saimme kotona tarpeeksemme television katselusta. Huomasimme, että hirveästi kallista sähköä kuluttava laajaplasmamegatoosamme oli meillä vain jatkuvana taustamölynä, ilman että sitä kukaan oikeasti katsoi. Pällistimme televisiosta todellisuudessa vain muutaman ohjelman viikossa."

4.6.09

Bill Gates kehottaa rikkaita jakamaan rahansa - HS.fi - Talous

Bill Gates kehottaa rikkaita jakamaan rahansa - HS.fi - Talous: "Oslo. Maailman rikkain mies Bill Gates kehottaa muita miljardöörejä jakamaan pois suurimman osan varallisuudestaan. Gatesin mielestä jakaminen tuottaisi enemmän iloa kuin rahojen siirtäminen vain omien jälkeläisten käyttöön."

Hannu Niskanen » Arkisto » Olen unessa useasti

Hannu Niskanen » Arkisto » Olen unessa useasti: "Peruskoulumme on monessa merkityksessä menestystarina, joka on huomattu kansainvälisestikin. Sen kasvattama nuorisomme on suurelta osin tasapainoista, kielitaitoista, hyvin käyttäytyvää. Tällaisia ovat esimerkiksi varusmiespalveluksensa suorittavat naiset ja miehet.

Silti ongelmiakin on. Esimerkiksi yhteisöllisyyden rakentamisessa ei ole onnistuttu. Ymmärrän, ettei vanhanajan kansakoulu enää sopisi nykyiseen todellisuuteemme. Mutta voisiko siitä silti jotain oppia tulevissa koulu-uudistuksissa?"