9.1.08

Mitä meissä tapahtuu, kun astumme sisään kirkon ovesta?

Ote Arto Antturin blogista Pakanat esimerkkinä

Mitä meissä tapahtuu, kun astumme sisään kirkon ovesta? Meidän sydämien tulisi täyttyä innostuksesta, yhteenkuuluvuudesta ja kunnioituksesta: Minä kuulun tähän joukkoon! Se on yhteyttä, joka ei perustu samanlaisiin vaatteisiin tai tapoihin, vaan yhteiseen kumarrukseen Jeesuksen edessä. Me alttarille kumartuneet muodostamme maailman suurimman ja tärkeimmän sisar- ja veljeskunnan, jonka asia on maailman tärkein, julistaa rauhaa ja toivoa kaikille kansoille.

”Jumala - - uskoi minun tehtäväkseni ilmoittaa teille - - salaisuutensa, joka on ollut kätkössä aikojen alusta - -, mutta jonka Jumala nyt on paljastanut pyhilleen. Hän on tahtonut antaa heille tiedoksi, miten häikäisevän kirkas on tämä kaikille kansoille ilmaistava salaisuus: Kristus teidän keskellänne, kirkkauden toivo. Häntä me julistamme, ja me neuvomme ja opetamme jokaista ihmistä kaikella viisaudella, jotta voisimme asettaa jokaisen ihmisen Jumalan eteen täysi-ikäisenä Kristuksen tuntemisessa. Sitä vartenhan minä ponnistelen ja taistelen kaikella hänen voimallaan, sillä voimalla, joka vaikuttaa minussa.” (Kol. 1)

Gospelia aerobicaten

8.1.08

Urkurit jakavat videoituja esityksiä YouTubessa

YouTuben urkuputki

Guilmant'in vähemmän tunnetun sonaatin hiljainen osa. Vox Humana äänikerta on Swell (paisituspillistön) oikealla aivan lähellä soittajaa.- ei voi olla kuulematta äänikertaa!


Yuotubessa urkurit keskustelevat toistensa kanssa videoivastauksia (video responses) käyttäen. Esutyksestä pyydetään arvioita ja keskustellaan. On luonnollista vastata musiikkiin musiikilla!

Viime kesänä Lahdessa konsertoinut Marco Muscion Lahden konsertin video on YouTubessa.

7.1.08

NYT LIIKKUMAAN!

Terve!

Olen Mikko Gumer ja opiskelen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi opetuskeskus Salpauksessa, Orimattilassa.. Aloitan 14.1.2008 seitsemän viikon harjoittelun Marian Kammarissa.

Tahtoisin tuoda mukanani liikunnaniloa sauvakävelyn, keppijumpan ja jumpan muodossa.
Ilmoitustaululta löytyy lisää tietoa asiasta. Ilmoittautumislaput löytyvät sieltä.

Reippaasti reippailemaan. Ohjelmat tulvvat netiin ja ilmoitustaululle viikolla 3.

T. Mikko Gumer