13.2.10

Virkeä yläsavolainen viestintähanke: Kirkko ja brändi - ollako vai eikö olla?

Virkeä yläsavolainen viestintähanke: Kirkko ja brändi - ollako vai eikö olla?: "Jos kirkko itsessään olisi brändi, siitä pidettäisiin kiinni kynsin hampain eikä liuettaisi takavasemmalle vähin äänin eivätkä siis myöskään verotulot olisi laskussa. Jos kirkko olisi brändi, kilpailevien yhteisöjen olisi huomattavasti vaikeampi päästä samoille markkinoille."

Laskaisvastaanotto Kirkkokatu 5:ssä

Kirkkokatu 5:n juhlasalilla on uusi valoisampi ilme.
Suurenna klikkaamalla kuvaa.

Suru osallisena olympialaisten avajaisissa

Surullinen sävy avajaisissa. F1 ajaja on paremmin suojattu kuin kelkailija. Sureminen ja itkemin olis osa aamua Haitin hädän keskellä. Uuttisarvo Olympialaisten yhteydessä saa yksittäisen tapauksen tuntumaan voimakkaamalta kuin kaksisataa tuhatta uhria maanjäristyksess.

Lähde: Yle Olympiatuli syttyi Kumaritashvilin muistolle | Vancouver 2010 | YLE Urheilu | yle.fi http://bit.ly/9J7xc1

11.2.10

Arto Antturi: Voiko hyvän tekemiseen sairastua?

Arto Antturi: Voiko hyvän tekemiseen sairastua?: "Ja jos koskaan tämän kevään tai kohta alkavan paastonajan aikana epämääräinen syyllisyys pyrkii takaisin ja sielunvihollinen saa olosi tukalaksi, tule takaisin valoon. Tee kynttilästä itsellesi muistutus. Kun sytytät sen, sen pieni liekki valaisee koko huoneen. Sinä et valaise. Sinä tulet valaistuksi. Emmehän me julista sanomaa itsestämme, vaan Jeesuksesta Kristuksesta."

Dubain jättipilvenpiirtäjän sulkemisen taustalla hissivika

Dubain jättipilvenpiirtäjän sulkemisen taustalla hissivika

Kymmenkunta vuotta sitten jäin Tallinan satamassa hissiin. Valmistaj aoli samainen Otis.

Enrico Pasini. Cantabile - Sinulle7.2.10

Moraaliton tietämättään Moraalikeskustelujen moraalisuus

Kotimaa 24 blogissa Raahessa asuva perheenäiti ja isoäiti, uskonnon ja psykologian vanhempi lehtori kirjoittaa:

  • Voisiko aikuinen ihminen käyttäytyä tai toimia moraalittomasti tietämättään?
  • "Vaikka asiat olisivat teoriassa hallinnassa, voivat mielessä hautuneet paineet tuottaa käytännössä yllätyksen kuten kuluneella viikolla kävi kokeneille parlamentaarikoille eduskunnan puhemiehen vaalitapahtumassa. Selkeä etukäteiskeskustelu ei aina ole helppoa."
  • Aikuisen ihmisen käytös- ja toimintatavat koti- ja työelämässä, harrastuksissa ja vapaa-aikana eivät ole vain hänen yksityisasioitaan. Hän on lähimmäissuhteistaan aina vastuussa. Valtiolliset ja kansalliset johtajat sekä julkisuuden henkilöt ovat koko kansalle esikuvia.
  • Kristinuskossa lähdetään siitä – ainakin luterilaisessa tulkinnassa – että etiikka ilmenee jokaisen ihmisen elämässä, koska Jumalan kuvana jokainen ihminen on luonnostaan moraalinen, oikean ja väärän erottava, sydämessään tahtova ja omassatunnossaan arvioiva.

Lähde:
Kotimaa 24 blogi - Valma Kokko