3.2.08

Eroakirkosta.fi – saatanan työtä vai kirkon onni?

Arto Antturi: Jukka puhui suurin piirtein siihen tapaan, että jos kaikki keskustelussa esiintyneet toiveet, ideat ja unelmat kirkosta toteutuisivat, tarvittaisiin itse asiassa juuri sellainen kirkko kuin meillä nyt on!

Eroakirkosta.fi – saatanan työtä vai kirkon onni?. Teekkarit ovat iloisia idearikkaita velikultia jotka osaavat hyvin insinöörimäisen tehokkaasti juhlia ja vääntää vitsiä. Nyt lehden artikkelissa he kehuivat aiheuttaneensa 40 miljoonan euron tulojen menetyksen kirkolle.

Pohdin mitä kaikkea tällä rahalla jää tekemättä.

Jokelan kriisiapu: Kuntien työntekijät eivät kyenneet irrottautumaan - kirkon perheneuvoja sai kirkkoherran luvan luvan mennä ensimmäisenä päivänä auttamaan henkistä apua tarvitsevia. Väsynyt Punaisen Ristin henkilökunta jaksoi vain opastaa kirkon työntekijän puheille. Kriisiavun käynnisti seurakunnan erityisnuorisotyöntekijä.

Olisiko sivuston nimi voinut olla vaikkapa vaihdakirkkoa,fi, vaihdavakaumusta,fi tai changechurch.net kun kirkot kantavat huolta yhteiskunnan puuttuvista palveluista.

Tuomasmessu voisi kohdistaa huomiota jämeräpartaisten insinöörien rukouselämän luomiseen ennen kuin jämerä kirkosta eroamisen haittaohlemisto (eroakirkosta.fi) iskee kirkon jäsenten == uskovien mieltä myrkyttämään. Vain rukoileva kirkko kestää tämän webmadon.