11.2.07

Evakossa

Vaikka mastalaisleiri muuttaa taivaaseen (näytelmä) muutin keskiviikkona remontin alta kerrosta ylemmäksi "lomalle" lomapaikka-asuntoon. Takan puuttuessa voi kuitenkin kuunnella venäläistä balalaikka-mustalaismusiikkia kuvitteelisen leiritulien loisteessa !

Tavarat varastoitiin lattiaremontin ajaksi. Muuton valmistelu vei parikymmentä tuntia ja sen toteutus kaikkiaan 27 tuntia.

Kirjoitan tätä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä (neljäs).

Talossa on kolme asuntoa varustettu kokeiluasumiseen ja omaishoidettavan lomapaikkakäyttöön. Asunto varsin sopiva ja viihtyisä sekä sen varustetaso on monipuolinen (parveketta – ei kaipaa talvipakkasilla).

Lomapaikka- ja asumiskokeiluasunto 1 ovat hissin kuilun vieressä. Hissin ääni kuuluu yöllä kuin liukuovia vedettäisiin auki ja kiinni. Yöpäivystäjän liikkuessa herään puolenyön aikaan ja aamulla kuuden aikaan ja joskus niiden välillä. Asiaan tottuu varmaan. Yövuorolainen kehitti tavan millä häiriö saadaan puolitettua: Jättämällä hissinoven eteen laatikon hissi ei lähde liikkeelle. Hissit (kaksi rinnakkain) on ohjelmoitu menemään ykköskerrokseen.


Ei kommentteja: