9.10.07

Japanin kirkon johtaja: Kristittyjen pitäisi nauraa enemmän

Tokio (ENI).

Japanin suurimman kirkkoryhmittymän johtaja on tunnettu huumorintajustaan, jonka hän sanoo tulevan evankeliumista. Pastori Nobuhisa Yamakita (Japanin kirkkojen liittymän puheenjohtaja): Vaikka Raamatussa ei sanota että Jeesus nauroi, luulen että evankelistojen ei tarvinnut kirjoittaa siitä sen tähden jos olisi aina nauranut. Japanissa roomalais-katoliset, anglikaanit ja protestanttiset tunnustukset ovat liittyneet yhteen samaan kirkkojen liittoon.

66-vuotias Yamakita sanoo että Kritillisyys on 'L' kirjainten uskonto vähäisimpien ja kadotettujen light (valo), love (rakkaus) ja life (elämä ) (to the last, the lost and the least)". Mutta hän sanoo myös olevansa kiinnostunut muista L:stä "L", for laughter (nauru).

Christians should laugh more - says Japanese church leader

Tokyo (ENI). The leader of Japan's largest grouping of churches is known for his sense of humour, which he says comes from the gospel. "Although the Bible doesn't say that Jesus laughed, I think that the evangelists didn't need to write about it because he would always have been laughing," said the Rev. Nobuhisa Yamakita, chairperson of the Japan Confederation of Christian Churches, which links Roman Catholic, Anglican and Protestant denominations. Christianity, said 66-year-old Yamakita, is "a religion of 'L's, for light, love and life to the last, the lost and the least". But he says he is now also interested in another "L", for laughter. [349 words, ENI-07-0775] ENI Online - www.eni.ch

1 kommentti:

Aulis Parviainen kirjoitti...

Oma kommentti: Pastorin blogissa Kiitollisuuden verkosto: Useaan otteeseen olin kyyneleet silmissä, mutta myös hymy ja nauru nousivat sydämestä näkyviin.

pastorinbloggaus.blogspot.com/2006/03/kiitollisuuden-verkosto_19.html