19.9.07

Matalapainepäivän puuhia

Aamulenkki oli hieman raakaa hengitykselle. Väkisin tein pyörätuolilla mäkilenkin. Veresokeri on noussut korkealle, joten Imatran voimaa korvataan lihasvoimalla.

Aamulenkin jälkeen oli sairaanhoitajan vastaanotto. Kuukausittainen suojapistos, verenpaineen ja pulssin mittaus, paino sekäverensokeri tarkastettiin. Verensokeri oli korkealla, joten on aika tarjkentaa diabeetikon omaa hoitoa jossa fyysisestä ja henkisestä tasapainosta huolehtiminen on välttämätöntä

Sateisena aamuna on apteekissakin vähän ruuhkaa. Apteekissa käydessä farmaseutti Kirsi Pykälistö esitteli koululaisharjoittelijan. Padasjoella koulu aloittaa jo kahdeksan vuotiaan työharjoitteluun. Koulutyttö täytti hyllyjä. Työpäivän pituus on neljä tuntia. Asiakkaalle se oli raikas tuulahdus. Lapsena kävin isän työpaikalla ja siellä kääntelin vetureita kääntöpöydällä. Nykyisellä turvallisuustasolla se ei olisi mahdollista. Laitoksissa ja työpaikoill on turvallisuuden vuoksi rajoitettu vapaata kulkua. Veturin kääntömuistoja verestettiin Raitatiepäivillä kesällä.

Apteekkiostokset voi viedä kotiin markettien mallin mukaan apteekin kankaisessa ostoskassissa, jossa on iso apteekin logo. Tämä on kierrätysteko!
Kivimaan apteekki

Aamun emaileja luettaessa inbox.msf (Mozilla Thunderbird) valitti korruptoituneensa itäeurooppalaiseen malliin. Etsi toiminto löysi niitä kahdeksan kappaletta.

Kotimaan verkkolehdestä kuin artikkelia Nokia Mission kastekeskustelusta jonka parissa vierähti koko iltapäivä.

Ristin Voiton verkkolehdessä Joel Takala artikkeli "Uskova näkee työn osana kokonaisuutta" Annika Kuosmasen haastattelun poimintoja
  • arvopohja tuo kuitenkin erilaisen asenteen työhön
  • kristillinen arvopohja auttaa näkemään työn yhtenä osana suurta kokonaisuutta
  • pohditaan elämän peruskysymyksiä tai asenteita elämään, joihin myös työ tärkeänä osana liittyy
  • Kuosmasen henkilökohtainen toive onkin, että kristillisen arvopohjan omaavia ihmisiä saataisiin enemmän peräänkuuluttamaan perusarvojen merkitystä yhteiskuntaan sekä kaikenlaisiin työtehtäviin.
Lähde: Ristin Voitto... http://www.aikamedia.fi/cgi-bin/linnea.pl?document=00011020

Ei kommentteja: