18.6.08

Hoitotarvikejakelu - nyhtämistä

18.6 hain lisää verensokerin mittaamiseen tarvittavia liuskoja ja pistoskynän neuloja.Edelliset tarvikkeet kuluivat tarvetta hitaammin, Tarve on lääkärin mukaan 3 – 5 viikossa.

Jakelua aikaisemmin hoitanut henkilö jäi eläkkeelle. Neulojen valmistaja Accu-Check ohjeistaa joka kerta vaihtamaan uuden neulan pistoskynään jotta vältettäisiin kiusalliset sormenpää tulehduksen aiheuttamat näytteenottotauot.

Uusi palvelun hoitaja tarjosi 2 luiskaa viikko ja yksi neula viittä näytteenottokertaa varten kun oli selvitty pienemmällä kulutuksella. Odotin että olisi tiedusteltu että pitäisikö näytteenottomäärää lisätä.

Erikoislupaa tiedusteltiin ja se oli mapitettuna tallessa. Hoitotarvikejakelussa on lupien vanhenemiskäytäntö palannut takaisin joten hankin uuden. Keskussairaala on eri atk-järjestelmässä kuin Paavolan terveyskeskus – joten paria pitää liikuttaa yksiköiden välillä ja atk:n tuoma tehokkuus katoaa....

Valaistuani sairauteni tilaa sain kuitenkin 100 liuskaa kuten tavallista mukaani loppuvuuden tarpeisiin 26 viikoksi. Tarve olisi 130 viidellä liuskalla/viikko..

Ei kommentteja: