25.3.09

Sakastista teatteriin

Suntiot ovat lahjakkaita ja monipuolisia. Olin yhteydessä Jyrki Jussilaan, joka toimi aikaisemmin suntiona Hollolassa. Lahdessa asuva Jyrki on nykyään kiinteistöpalvelubisneksessä ja ajaa näinä paivinä tarpeelista aurauskalustoa muiden kiinteistöhuoltotehtävien ohella. Vapaa-ajallaan hän on näyttelijänä Taarastin kesäteatterissa ja Hollolan näyttämöllä jossa esiintyy Kuin tuhka tuuleen näytelmässä gangserina. Jussila on keikkaileva muusikko ja mixaaja.

Toni Rask toimi aikasemmin Ristinkirkon suntiona. Rask on kuvataitelija, taidemaalari. Toni on kaupunginteatterissa lavastepuuseppänä.

Kalevi Kiviniemi on laajentanut reviiriään urkuesityksissään ottamalla käyttöön pyrotekniikkaa kuten rockbändit. Kiviniemi toimi aikaisemmin Ristinkirkon urkurina. Alttarilla on palavia kynttilöitä ja värivaloja. Koskahan saamme pyrotekniikka kirkkoon vaikka Stuntmessussa palavine pensaineen?

Reijo Kontio oli Keski-Lahden seurakunnassa pappina. Kontio on tunnettu stuntman mm. palavana esiintymistä. Reijo on esittänyt Kristusta Lahdessa Ristin tei esityksissä.

Ei kommentteja: