29.12.06

Jouluostoksilla II

Jouluostoksilla II

Inkvisition salaiset arkistot TV1 08:05 - 08:55 3/4 menossa. Mietin ohjelman esittämistä heti joulun ilosanoman jälkeen. Toinen teema olisi ollut 2 - maailmansota ja Hitler – yhtä synkkää. Kaipaisi positiivishenkisiä dokumentteja. Es ist genug.

Perjantaina oli huomattavasti hiljaisempaa kuin keskiviikkona kaupoissa. Viilit oli loppu hain Euromarketista joka oli olemassa ennen euron aikaa. Eurontulon jälkeen Markantalokin pitää imarkkaa hengissä nimellisesti nimessään MarkantaloMarket. Hinnat vaikuttavat kuin markan merkki olisi vain muutettu euroksi kuin kahvikupin hinnalle on tapahtunut.

Aleksanterin Tarjoustaloon piti etsiä uusi reitti kun toisen kerroksen kangaskauppa oli muuttanut Vapaudenkadulle torin viereen. Alakerran takanurkasta löytyi toinen hissi. Olisi toivonut että olisi merkitty reitti Aleksanterin toiseen kerrokseen. Entisen kangaskaupan tilat olivat remontissa eikä hissiä voinut käyttää. Hississä luki lukittu kun yritti mennä toiseen kerrokseen. Pienen hissin edessä oli taasen kuormakkoja niin ettei ollut mahtua mopoilla ulos hissistä. Mopo mahtui hissiin nippanappa.

Pienemmät tarjouspaidat olivat lähes loppu. Löysin kuitenkin kolme itselleni sopivaa. Onneksi kapelli Jokke S. tuli auttamaan ja asiat hoituivat nopeasti.


Keli oli pakkasesta huolimatta kurainen - hiekka ja suola tekivät siitä kuraisen.

Päivällä oli kuukausukahvit ruokalassa. Avustajalta saamani vihjeen perusteella tutkin ihon ja varasinkin tyngän alueen ohjeita ja löysin uudet Suomen Proteesipalvelun proteesin ja tyngän pesuohjeet. Ohjeet näyttää oleva tarpeellista tarkastaa vuosittain.

Ilta kului hyllyjä järjestäessä.

Ei kommentteja: