4.9.07

TallSkinnyKiwi: WiFi myönteinen Kirkko

Etsivä löytää langattoman signaalin, sen kautta yhteyden jumalaan, uskovien yhteyteen, seurakuntaan kun signaalin etsijöille tarjotaan signaalin kautta uskoa ja pääsyä taivaaseen?

Pääpiirteinen suomennos blogista TallSkinnyKiwi: The WiFi Enabled Church
(blogin loppuosassa on tutustumisen arvoisia kriittisiäkin palautteita)
  1. Kirkko asentaa langattoman verkon Internet yhteyksiin useissa toimistohuoneissa työskentelevien käyttöön
  2. Se saattuu jäämään päälle. Langattoman signaalin löytäjät (nuoret ja atk-ammattilaiset) löytävät ja kytkeytyvät Kirkon langattoman verkkoon.
  3. Jumalanpalvelukseen osallistujat tulevat varhain kirkkoon saadakseen parhaat penkkipaikat lähelle sähköpistokkeita. Kirkkokansa luulee että he tekevät muistiinpanoja saarnasta. Muut tietävät paremmin.
  4. Pastori päättää että langatonta yhteyttä ei kielletä vaan hyödyntää uutta tekniikkaa.
  5. Hän lähettää tekstiin liittyviä tiedostoja, tekee verkkoon havainnollistavia matkoja kohteisiin opettaakseen teknisesti edistyneitä (ja estää teknillisten jäsenten jäkätyksiä tekstistä)
  6. Pastori luo jaetun kansion tietokoneeseensa jossa on lähteitä päivän viestiin (teksti)
  7. Jos langattomat soturit kiinnittävät liikaa huomioita erillinen tila tehdään taakse. Nörtit jakavat lepohuoneen tai eteishallin (joiden sähköpistokkeet loppuvat).
  8. Jos kirkkotiloissa ei sallita niin miksei tehdä omaa tilaa ... kahvin, mukavien tuolien ja pöytien kanssa. Pöydissä voidaan ryhmissä työskennellä – ettei elokuvia esikatsella ja haeta pelejä.
  9. Pastori huomaa koska monet seuraavaat puhetta, hän löytää väylän seurakunnan ehdotuksille ja palautteille, linkkejä, uusia raamatunkohtia, esirukouspyyntöjä, kaikki reaaliajassa. Jos dia esitys on liian jäykkä puhe vietynä internettiin ja kommentoituna palautteilla saattaa toimia paremmin.
Ihmiset palaavat kirkkoon. He voivat kuunnella sanomaa ja tehdä tarpeellisia tehtäviään langattomalla linjalla - sisältäen muistioita, kalenteria etsien lähteitä Webistä. Tätä tehdään kirkoissa vanhoilla medioilla – lehdet, muistiot, aikakausijulkaisut jne. - miksei uusilla medioilla? Kirkon voivat osallistua videokonfrensseilla toisiensa tilausuuksiin Viereiset kirkot voivat tehdä yhteistyötä samalla signaalilla

Kaiken kaikkiaan kirkoista tulee interaktiivisempia, ihmiset palaavat ja ne tunnistetaan WiFi (langaton) myonteisinä tai vastakkaisena, Minkä valitset?

Ei kommentteja: