28.9.08

Kirkko oli paikalla kun tarvittiin - uskon tekoja

Jokela ja nyt Kauhava. Kummassakin paikassa kirkko auttoi kon hätä ja tuska oli suurin. Jokelassa nuorisonohjaaja kokosi ammattilaisista (sielunhoitajat, perheneuvojat...). Muilla tahoilla ei ollut niin suuria valmiuksia. Perheneuvoja kertoi saaneensa omalta kirkkoherraltaa luvan mennä kriisiapuryhmään vaikkei ollut kyse omasta seurakunnasta.

Lähteet:

Seurakunta lähetti kriisiryhmän

07.11. - 13:55 (Luotu: 13:55) Tuusulan seurakunta on lähettänyt kriisiryhmän Jokelan koululle.

Aamulehti

Kirkon tuki Kauhajoen ampumavälikohtauksessa Lapuan hiippakunnassa

23.09.2008 TIEDOTE 23.9.2008

KIRKON TUKI KAUHAJOEN AMPUMAVÄLIKOHTAUKSESSA LAPUAN HIIPPAKUNNASSA

Kauhajoen seurakunta ja Lapuan hiippakunta ovat ryhtyneet toimiin Kauhajoen ampumavälikohtaukseen liittyen. Seurakunta on koonnut kriisivalmiuteen pappeja, diakoneja ja nuorisotyönohjaajia. Kirkko ja seurakuntakeskus ovat avoinna sureville.

Vaasan suomalaisen seurakunnan henkisen huollon ryhmä on lähtenyt Kauhajoelle. Vaasan ryhmään kuuluu kaikkiaan 15 henkilöä. Lähialueen seurakuntien kirkkoherroihin on oltu yhteydessä. He seuraavat tilannetta ja ovat käytettävissä tarpeen mukaan. Etelä-Pohjanmaan, Vaasan ja Tampereen keskussairaaloiden sairaalasielunhoito on valmiudessa.

Lapuan piispa Simo Peura pitää tänään iltahartauden Yleisradiossa klo 18.50. Kauhajoen kirkossa pidetään hartaus- ja rukoushetki klo 19.00.


Ei kommentteja: