1.10.08

Influenssarokotukset alkavat Lahdessa marraskuussa - Lahden seutu - ESS.fi

Influenssarokotukset alkavat Lahdessa marraskuussa - Lahden seutu - ESS.fi: "Influenssarokotukset alkavat Lahdessa marraskuussa Influenssarokotteet annetaan ilmaiseksi yli 65-vuotialle, pikkulapsille ja terveydellisille riskiryhmille.

Influenssarokotukset alkavat Lahdessa kuukauden kuluttua. Ensimmäinen rokotesatsi saapuu Lahteen näillä näkymin ensi viikolla ja toinen erä siitä parin viikon kuluttua. Kaikkiaan Lahteen on tulossa 15 240 influenssarokotetta."
Päätin olla nopea ja varata ajan rokotukseen. Soitin neuvontapuhelimeen ja odotin 2 - 3 minuuttia. Päästyäni tiedustelin rokotusaikaaaa. Vastaukseksi sain että aloitamne marraskuun alussa ja emme tiedn miten rokotammme. Otammenko aakkosjärjestyksessä vai .....

Seuraavan Etelä-Suomen Sanomien artikkelin mukaan rokote on ensi viikolla Lahdessa ja seuraavalla viikolla se jaetaan eteenpäin. Vasta kolme viikon päästä aloitetaan rokottaminen hissukseen. Sairaanhoitajani (yks.) sanoi että näpnhän se on ollut aiakaisemminkin. Kerrottuani että ESS mainitsee rokotteen tulosta, vastattiin ettei siitä ollut tietoa tämän aamun palaverissa.

Rokotus on vuosittainen toimenpide, joten luulisi että siinäkin olisi muodistunut rutinoitunut käytäntö.

Mihin tarvitaan kolmen viikon puskuriaika?

Ei kommentteja: