8.12.06

8.12 Aamu

Aamun otsikoita

Yleinen liputus Sibeliuksen syntymäpäivänä

Sisäasiainministeriö määrää valtion virastot ja laitokset liputtamaan tänään, Jean Sibeliuksen syntymäpäivänä 8. joulukuuta. Sisäasiainministeriö suosittaa myös yleistä liputusta.
  • Asioin usein euromarketissa. Ess otsikoi: Sormus anastettiin sormesta Sykkeen Alkon edessä. Kiireaikoina kauppiaat laittavat tavarakoreja ja vaatetankojs käytävälle houkuttelemaan asiakkaita. Ahdasta on - edistää taskuvarkaiden ammattia. Alkon voi ohittaa pihan kautta kulkiessa.
  • Pelicans sai voiton neljän tappion jälkeen kukistamalla hallitsevan Suomen mestarin Hämeenlinnan Pallokerhon maalein 4-2. Hyvä Pelicans!
  • Järvet ovat 2,5 astetta lämpimimpiä. Lahden Continental Cupin osakilpailut siirtyvät Rovaniemelle leudon sään vuoksi.
Zidanen pusku
  • Arto Antturi pohtii blogissaan Zidanen puskua ja kuuluisan kirjailijan (!) Marco Materazzin selitystä (teos Che cosa ho detto veramente a Zidane - Mitä oikeasti sanoin Zidanelle) . Antturi: Kirja sisältää 249 asiaa, jotka Materazzi kertoo oikeasti sanoneensa Zidanelle. Useat niistä liittyvät tukkaan tai sen puutteeseen ("Olet kuin shampanjapullon korkki Prozac-meressä").
  • Näinköhän Marco Materazzi suunnittelee pelinsä etukäteen? Se että kirja on tehty osoittanee vinoiluja suunnitellun eräänlaisena henkisenä valmennuksena. Sidanen pusku oli varsin vaisu verrattuna siihen mitä tapahtuu ranskan siirtolaiskortteleissa ja kaupunginosissa.
Iltamenoja
  • Huippumuusikoitten Joulukonsertti illalla Ristinkirkossa kello 19. Jorma Hynninen baritoni, Laura Hynninen harppu, Kalevi Kiviniemi urut, Marko Ylönen sello

Ei kommentteja: